Nieuws

 
 

4e Sterruhnagh in Old-Dutch

Op 28 december is er weer een Sterruhnagh in Old-Dutch. Voor de tweede maal in Old-Dutch. Ook deze keer zal heel de zaak weer uit zijn bol gaan. Ondersteund door het Flügel promotie team zullen locale bekende zangers en zangeressen hun kunnen tonen.

Ook zullen er een aantal DJ's hun kunnen tonen. Het geheel zal worden gepresenteerd door DJ Hopman.

Dj Rawhide is allang geen onbekende meer in de Gorcumse horeca en ver daar buiten. Hij zal de spits afbijten en de mensen opwarmen met gezellige muziek.

Een van de zangers is Gerald; Geboren op 26 april 1970 in Gorinchem In 1995 kreeg zijn carrière als zanger een stroomversnelling. Tijdens een auditie kwam 1 van de broers Bolland op het idee om ook een Boyband te vormen, mede ook omdat de groep Take That in die periode een heel succes was.
Het werd de eerste Nederlandse en meest succesvolle boyband ooit; B*E*D. Na het nummer "Welles verliefd geweest" lag heel Nederland aan hun voeten. Gerald zingt nog steeds wekelijks in de Après Skihut in Rotterdam en op diverse feesten in Nederland en ook daarbuiten.

100‰ Ischa is na de Sool Sjoo een graag geziene gast achter de draaitafels. Met zijn muziekkeuze van House tot Waus komt het ook deze avond wel goed.

Als klap op de vuurpijl komt Chastity, is de artiestennaam van Sylvia Bruens. Chastity treedt deze avond solo op. De zangeres heeft inmiddels 2 singles uit, Chastity trad met haar danseressen op voor de SFOR-troepen in Bosnië & Herzegovina. In de jaren daarvoor was Sylvia vaste klant bij dinnershows van Van der Valk. Zij zal voornamelijk up-tempo muziek ten gehore brengen zoals Snap en Robin S.

Verder treden deze avond voor u op DJ Martin,Rianne en die Lústige Marianne en natuurlijk mag DJ Ruben niet ontbreken. Hij heeft een voorliefde voor Dance die zijn weerga niet kent.

Deze Sterruhnagh begint om 21.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes.
 
Terug naar het overzicht.